030-2451162
info@taxistrato,.nl

Taxi Centrale

Taxi De Bilt

Taxi De Bilt staat 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaar. Wij staan u graag te woord voor al uw vragen omtrent vervoer. 

Reguliere Taxivervoer

Taxi De Bilt biedt reguliere taxievervoer aan tegen betaalbare tarieven en toch een A+++ Service, Service waar u blij van wordt.

Zakelijk vervoer

Wij zijn gespecialiseerd in zakelijk vervoer, wilt u uw gasten op een efficiënt en professionele manier laten vervoeren? Neem contact op

Taxicentrale De Bilt

De Taxicentrale waar u uiteraard op kunt rekenen voor al het vervoer.

Online reserveren

Onze Service

Taxi De Bilt biedt de volgende dienstverleningen aan. 

Reguliere taxivervoer

Taxi De Bilt voor al uw vervoer, of het nu gaat voor een rit in de stad of buiten de stad, naar het ziekenhuis of gewoon naar de kroeg? Taxi strato staat 24 uur per dag voor u klaar.

Zakelijk vervoer

U wilt een taxibedrijf dat uw gasten onbezorg en zonder te veel gedoe van en naar uw kantoor vervoerd? wij nemen dit graag uit handen en zorgen voor een TOP service. U kunt ook op rekening rijden.

Luchthaven vervoer

Een goed begin van uw vakantie begint bij u op de stoep met strato luchthaven service het begin van een onbezorgde vakantie. ook voor zakelijke transfers staan wij graag voor u klaar. bekijk onze scherpe tarieven.  

Koeriersdiensten

Een belangrijk pakketje of post dat met spoed van A naar B moet ? Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij zijn snel, secure en bieden een professionle service aan.

Wij bieden ook de volgende diensten aan.

Wij hebben onze taxibedrijf uitgebrijd en bieden ook de volgende diensten aan, hier kunt u gemakkelijk gebruik van maken wanneer u op het oranje knopje drukt wordt u doorverwezen naar de juiste pagina.

Prive Chauffeur

u bent opzoek naar een Prive chauffeur die u van A naar B kan vervoeren in uw eigen wagen of in 1 van onze luxe wagens? neem contact op.

Koeriersdiensten

Een pakketje met spoed laten vervoeren in binnen of buitenland ?onze koeriesservice kent geen grenzen. Snel en secure op elk bestemming. 

Auto inkoop service

U wilt uw auto verkopen, wij kopen alle auto’s in elk staat met of zonder APK met of zonder schade geen probleem. Neem contact op voor de hoogste prijs.

Reviews

Wat klanten over ons vertellen

Beste taxi bedrijf die ik ooit heb gehad. Zijn altijd beschikbaar en vaak binnen 10 min bij je. Prijs kwaliteit is top!

Frederieke van Zadelhoff

Goede service voor een prima prijs!
Wij zijn opgehaald om 6.00 uur keurig op tijd en naar Schiphol gebracht. Prettige rit!

Hennie Kersten

De taxi was heel schoon en de chauffeur erg vriendelijk. Ik heb een gezellige rit gehad! Dank voor de fijne rit en tot een volgende keer!

Hind

Tevreden over onze service? Laat een review achter….

Neem contact op.

Heeft u vragen of wilt u ons graag wat vertellen of misschien wel een klacht? neem dan gerust contact op door dit formulier in te vullen wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om uw vraag te beantworden, het kan zijn dat we u zullen bellen, maar mailen heeft onze voorkeur. Voor het reserveren van een rit dient u het reserveringsformulier in te vullen.