Schiphol Service

Zeer populair is onze Taxi Strato Schiphol Service: comfortabel en klantvriendelijk vervoer van uw huis of hotel naar het vliegveld en treinstation en andersom. Onze chauffeurs rijden stipt op tijd en houden rekening met de verkeersomstandigheden. Wij zorgen dat u zorgeloos vertrekt of weer thuiskomt. Reserveer meteen voor prettig vervoer van deur tot deur.

Taxi Strato Schiphol, Taxi Strato Personenvervoer is gespecialiseerd in Schipholtaxi vanuit de regio. Wij zijn de voordeligste in de omgeving niet meer of minder dan één prijs. Wij verzorgen de taxirit tegen zeer scherpe vaste prijzen. Taxivervoer van en naar Schiphol met kwaliteit en service. U rijd zonder te combineren met andere klanten u rijdt uitsluitend met u eigen gezin en of kennissen.IMG_1016

Onze voordelen op een rij:

  • Vaste PRIJZEN van en naar Schiphol
  • Online Reserveren
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Taxi Strato Schiphol

Taxi Strato Schiphol met kwaliteit

Wij zijn een kwalitatief sterk bedrijf, wij Bieden u de beste mogelijke service. Wij zijn ervan overtuigd dat we u een prettige, comfortabele en vooral veilige reis kunnen bezorgen. Wij kunnen ons zelf onderscheiden als taxibedrijf t.o.v. andere bedrijven. Voor zowel zakelijke reizen als vakanties  van en naar Schiphol bestellen. Wilt u ook geen gesjouw met de koffers, hoge parkeerkosten op Schiphol. Bekijk dan  onze vaste prijzen van/naar Schiphol.

Taxi Schiphol bij Strato Personenvervoer

verzorgt met plezier voor verschillende vormen van taxivervoer van, in en naar de Provincie Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in Schiphol taxi service en Reguliere taxivervoer.
Naast deze voordelige Schiphol service verzorgen wij ook graag al uw andere taxi ritten.

Taxi Strato hecht veel belang aan persoonlijke service en het kunnen aanbieden van voordelige tarieven. Onze chauffeurs zijn in het bezit van de nodige diploma’s en jarenlange rijervaring in de regio en ver daarbuiten.

Taxi Strato Personenvervoer Bij lange afstandsritten komt u wellicht in aanmerking voor een prijsafspraak. Zo wordt uw taxirit, uitgevoerd door Taxi Strato nog voordeliger.